ESTIEM BUDAPEST BME

Az ESTIEM Local Group Budapest egy Európa-szintű hálózat része, mely összeköti a kontinens műszaki menedzser hallgatóit, illetve azokat, akikben megvan a műszaki érdeklődés és a menedzser készségek kombinációja. Célkitűzései között szerepel a nemzetközi konferenciák, diákcsere programok, esettanulmányi versenyek és szemináriumok szervezése, lebonyolítása, valamint koordinálása. A rendezvények során országhatárokon átívelő új barátságok születhetnek, megismerkedhetsz más országok kultúrájával, értékes élményekkel gazdagodhatsz, amelyekre mindig emlékezni fogsz. Az ESTIEM 26 országban 74 helyi szervezettel rendelkezik, amely több mint 60.000 diákot jelent Európa-szerte.

Mit is nyújthat számodra az ESTIEM?

Fejlesztheted szakmai készségeidet

Remek lehetőségek tárulnak eléd ESTIEM tagként, mint például az egyetemi szemináriumok, esettanulmányi versenyeken és tréningeken való részvétel. Ezen események nemzetközi színtéren zajlanak, így lehetőséged nyílik más kultúrák gondolkodásmódjának megismerésére, emellett a magabiztos angol nyelvhasználat is garantált.

Életre szóló barátságokat köthetsz

Légy nyitott másokra, és tiéd lehet az egész világ! Manapság a legnagyobb érték a jó kapcsolatrendszer.  Külföldi kapcsolataid kitárják előtted az üzleti világ lehetőségeit, mely sikerességed kulcsa lehet.

Alapadatok:

Képzési szint:                     alap, mester, osztatlan
Tudományterület:              műszaki, gazdasági
Helyszín:                             választható
Programok időtartama:     1-2 hét

Jelentkezés feltételei:

  • a jelentkezéskor aktív hallgatói jogviszony,
  • érdeklődés mind gazdasági, mind műszaki területek iránt.

Jelentkezés módja: online

Kapcsolat:

ESTIEM Local Group Budapest BME
HKT iroda, K épület 3. emelet 83.
E-mail: info.budapest@estiem.org
Web: estiem.bme.hu