Camp Leaders – Dolgozz és utazz Amerikában!

cover

Utazz velünk Amerikába, dolgozz gyerektáborokban vagy luxus

szállodaközpontokban majd fedezd fel az országot!

Készen állsz életed nyarára?

 

Resort Leaders – Szállodai munkák

Ha még nincs terved a nyárra, és hasznos munkatapasztaltot szeretnél szerezni akkor próbáld ki magad és bizonyítsd rátermettségedet felelősségteljes feladatkörben (pincér, konyhai kisegítő, karbantartó, recepciós, takarító) egy amerikai luxus szállodaközpontban, professzionális munkakörnyezetben.

 

Camp Leaders – Kisegítő személyzet

Szívesen lennél része egy nagy nemzetközi csapatnak és nem ijedsz meg a fizikai munkától? Akkor dolgozz egy amerikai gyerektáborban! Gondoskodnál a tábori területek karbantartásáról, dolgoznál a mosodában, konyhában vagy egyéb tábori pozíciókban? Ha hajt a kalandvágy, ha 12 óra munka után is van kedved új embereket megismerni akkor jelentkezz!

 

Camp Leaders – Gyerekfelügyelő

Szereted a kihívásokat és imádod a gyerekeket? Képes lennél az egész nyaradat gyerekekkel tölteni, tanítani őket, vigyázni rájuk, velük enni? Ha magabiztosan beszélsz angolul és kiemelkedő tapasztalatod van egy adott területen (sport, zene, művészet stb.), akkor ez a pozíció tökéletes a számodra!

 

Camp Leaders – Special Needs

Ha elég motivációt érzel ahhoz, hogy fogyatékkal élő gyerekeknek segíts, akár gyerekfelügyelőként, akár a kisegítő személyzet tagjaként, garantáltan olyan életreszóló élményekkel fogsz gazdagodni, amelyek pozitív hatással lesznek Rád. Se képesítésre, se tapasztalatra nincs szükség a pozícióhoz (természetesen ha van, előnyt jelent).

www.campleaders.com         www.resortleaders.com