BEST Budapest

 

A BEST (Board of European Students of Technology) európai mérnökhallgatók non-profit nemzetközi diákszervezete, amely napjainkban 33 ország 92 műszaki egyetemén van aktívan jelen. A BEST célja, hogy felkészítse a jövő mérnökeit a multikulturális környezetben folyó nemzetközi munkára. A szervezet 1989-es megalakulása óta innovatív és naprakész nemzetközi programjai biztosítják a mérnökhallgatók számára képességeik széles körű fejlesztését és más kultúrák megismerését. Bővebb információért látogass el a nemzetközi BEST honlapjára!

BEST Budapest

Helyi csoportunk 1989-es fennállása óta mindig is igyekezett a lehető legváltozatosabb programokat kínálni a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak:

BEST Szakmai kurzus:

A BEST kurzusok 7-15 napos események, melyek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy új szakmai területekkel ismerkedj meg, vagy akár elmélyülj egy korábban már ismert témában! Európa szerte egész évben lehetőséged van részt venni a BEST helyi csoportjai által szervezett kurzusokon, amelyre mindössze egy motivációs levél megírására van szükséged. A jelentkezés menetéről, feltételeiről és hasznos tippekről az alábbi linken tudsz tájékozódni: best-budapest.hu

EBEC (European BEST Engineering Competition)  mérnökverseny:

Az EBEC Európa egyik legnagyobb mérnökversenye, ahol 30 európai ország 83 műszaki egyetemének közel 5000 hallgatója versenyez évente. A versenyre négy fős csapatokban lehet nevezni, így a versenyzők kipróbálhatják magukat a csapatmunkában és a közös feladatmegoldásban is. A versenyen való részvételhez semmilyen előzetes felkészülés nem szükséges, a feladatot a helyszínen adjuk ki és a megoldást is ott kell megalkotni a nap folyamán. További információért látogass el az alábbi weboldalra: mernokverseny.hu

BEST Academy:

A BEST Budapest nyílt training eseménye. A szervezet által képzett trainereink biztosítják a tagság számára a soft skill és hard skill trainingeket. Friss tapasztalatuk és lelkes hozzáállásuk kellemes légkört teremt mindenkinek aki szeretné javítani képességeit vezetés, előadás, időbeosztás területen.

Belsős események tagjaink számára:

Szervezetünk tagjai számára rengeteg különböző belsős képzésen és eseményen biztosítunk részvételt belföldön és külföldön egyaránt, amelyek során elsajátíthatják a szervezeten belül végzett munkához szükséges ismereteket és a munka világában is hasznos készségekre tehetnek szert.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, keress minket a budapest@best.eu.org e-mail címen!